top of page

Ontdek ons nieuw team!

Lieve mensen,

Vanaf 1 juli tot en met 1 oktober ga ik met zwangerschapsverlof. Jullie zorg is mijn passie, en daarom heb ik een topteam klaarstaan om voor jullie te zorgen terwijl ik er even niet ben.

Neem zeker een kijkje bij hen, want ik weet zeker dat ze jullie warm zullen verwelkomen & ondersteunen. 

Ik blijf tijdens mijn verlof bereikbaar & achter de schermen actief dus je kunt nog steeds afspraken maken via telefoon en email & me bereiken indien je vragen hebt.

Bedankt voor jullie begrip en support!

Liefs,

5D5BBF9A-DB84-40FB-BA83-C8D57740D0D2_1_105_c.jpeg

Liesl

Mijn naam is Liesl, ik ben al enige tijd gepassioneerd aan het werk als zelfstandig therapeut.

 

Je kan bij mij terecht wanneer je voor jezelf wil zorgen, ruimte nodig hebt om te praten in alle veiligheid en de nodige erkenning wil voor jouw verhaal. Therapie is zelfzorg. Het is soms gewoon even stilstaan, praten en erkenning krijgen voor wat je voelt. Soms is het moeilijk en zwaar, dan kan het even pijn doen omdat het confronteert. Maar ik ben er, je bent nooit alleen, we doen het samen.

 

Iedereen is welkom (jongvolwassenen, volwassenen en koppels). Ik behandel veel uiteenlopende onderwerpen, niets is taboe in mijn praktijk. Mijn expertise & specialisatie bevinden zich op vlak van Angsten(stoornis), neurodiversiteit & relaties.

Daarnaast heb ik een bijzondere  passie voor het thema LGBTQIA+ en ben ik veel bezig met gender.

 

Tweede vrijdag van de maand bij Keerpunt in het Regenbooghuis te Hasselt voor onze avond voor en door trans+ personen.

Lennie

Hi iedereen! Mijn naam is Lennie. Ik ben 25 jaar oud en ik kom uit Antwerpen. Sommigen onder jullie kunnen mij al kennen van toen ik vorig jaar stage liep bij Liesl in haar praktijk. Tijdens die periode, in mijn derde jaar Toegepaste Psychologie heb ik enorm veel kunnen leren van haar en nu ben ik blij om terug te zijn!

 

Tijdens de afwezigheid van Liesl, mijn lieve vriendin en mentor, kunnen jullie bij mij terecht op maandag en dinsdag. Thema’s als gelijkheid, gender, diversiteit, zelfzekerheid en zelfontwikkeling liggen mij na aan het hart dus daar help ik jullie graag mee verder. Natuurlijk zijn er daarnaast nog een waaier aan andere zaken en uiteraard doe ik zo goed mogelijk mijn best om jullie te kunnen begeleiden naar de beste versie van jullie zelf. 


In mijn persoonlijk leven ben ik vooral graag bezig met zaken als kunst, mode, popcultuur, concerten, enzovoort. Kortom, allemaal dingen waar ik blij van word. Ik sport ook graag om zo dichter in verbinding te staan met mijn lichaam. Die balans is voor mij erg belangrijk geworden. Een gezonde geest in een gezond lichaam, da’s niet gelogen! Ik hou er ook van om nieuwe dingen uit te proberen die ver buiten mijn comfortzone liggen. Grenzen verleggen vind ik tof!


Ik kijk er alvast naar uit om jullie te mogen ontvangen, oude gezichten terug te zien en ook nieuwe mensen te leren kennen. Tot dan, op de zetel van Liesl in de STEK Praktijk! 


Heel veel liefs, 
Lennie

Stephanie

Hey, ik ben Stephanie! Op vrijdag vind je me in praktijk Stek.

Als kind was ik al nieuwsgierig naar wat er in de hoofden van anderen omging. Mijn interesse in psychosociale aspecten groeide, en zo ook mijn passie als therapeut.

Mijn focus ligt op trauma, het herstellen van systemische patronen, het terugvinden van bestaansrecht en het doorbreken van destructieve overtuigingen. Maar ook zeker voor andere vragen ben je welkom! Zelfs als je niet precies weet waar je probleem ligt, ben je hier aan het juiste adres. Samen vinden we de juiste weg en nemen we de tijd die daarvoor nodig is.

Er is geen standaard therapievorm die voor iedereen werkt. Daarom werk ik graag op een integratieve manier, wat betekent dat elke cliënt een unieke aanpak krijgt. Dit onderzoeken we samen! Stap voor stap brengen we je lichaam en geest weer in balans.

Naast individuele therapie voor jongvolwassenen en volwassenen, kun je bij mij ook terecht voor relatietherapie.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en nog meer verhalen van hoop te verzamelen.

bottom of page